Leverans och leveranstider

Posted on 2017-03-08 14:01
av Leigh Neil
I

Hur snabbt kan vi leverera?

Det är en fråga vi ofta får, så vi ska försöka svara den så bra vi kan.


UTSKICK INOM ETT DYGN

Vårt mål är att packa och skicka samtliga beställningar så snart som möjligt.

Beställningar som kommer in före kl 13.00 skickas ut samma dag, med leverans dagen därpå. (Obs - här pratar vi om vardagar, så om beställningen läggs på fredag kväll skickas den ut först på måndag).


POSTNORD BREV OCH PAKET

Vi skickar så mycket som möjligt som "varubrev" med Posten. Varför varubrev? För att det kommer fram nästa vardag (lite snabbare än postpaket för vissa områden), det krävs inte legitimation för att hämta ut paketet, och ibland kan försändelsen lämnas direkt i brevlådan.

För större paket skickar vi med Postens "My Pack" vilket betyder att paketet är fullt spårbart och levereras, i de flesta fall, inom ett dygn.


SÅ... HUR SNABBT GÅR DET?

Lägger du din beställning precis innan kl 13.00 på en måndag ska du kunna ha ditt paket på tisdag eftermiddag. Lägger du din beställning en fredag efter kl 14.00, skickas den också ut på måndagen, för leverans på tisdagen, eftersom posten tyvärr inte levererar under helger och röda dagar.


ÄR DET GARANTERAD LEVERANS?

Vi gör alltid det bästa vi kan och vi jobbar ständigt på att ha de bästa möjliga leveranstiderna. Men... det finns alltid en risk att någonting händer... som vädret, sjukdom, felsortering, osv. Före jul kan du få vänta ett dygn extra, särskilt efter en helg.

Vissa varor levereras direkt från tillverkaren och har därför längre leveranstider.

- Dockskåp, barnmöbler och barnkök från KidKraft levereras med UPS (läs mer om lyckade leveranser från KidKraft)

- Hängmattor och hängstolar från La Siesta levereras med DHL och/eller Postnord

- Baghera lekbilar levereras med Posten

Har du fler frågor går det bra att chatta eller mejla oss för mer information.