Lil Davinci - öppningsbara ramar för barnets teckningar

Posted on 2019-05-02 10:21
av Leigh Neil
I

Det var en gång... 

...ett barn ( vår egen "A") som kom hem från förskola med teckning efter teckning. Jag ville visa upp dem på ett bra sätt, så jag åkte ut till IKEA och köpte en A4-ram. Jag kom hem med ramen... och behövde en skruvmejsel för att öppna upp ramen, och då ramlade allting ut - glaset, stödet, passepartoun... och sen gällde det att få i teckningen och glaset, skruvarna fastskruvade och ramen vinkelrät... jaa... den första teckningen sitter fortfarande kvar i ramen! Alla andra teckningar? De sattes upp på kylskåpet med magneter.

Nu har vi en bättre lösning - vackra Lil Davinci ® ramar från Dynamic Frames


Skapad av en trebarnsmamma

Själva idéen bakom dessa fina ramar kommer från trebarnsmamman Rena. Hon har designat fina ramar som gör det enkelt för föräldrar att sätta upp barnets konst på ett riktigt fint sätt.

När ditt barn kommer hem från förskola med en ny teckning kan både du och barnet visa upp den stolt i en fin ram som även har passepartout. Att upp till 50 teckningar kan förvaras i själva ramen -det är bara ett plus!

Stående eller liggande? Inga problem! Med EZ-Fix ® kan ramen enkelt vridas med ett enkelt handgrepp - och utan extra hål i väggen!

Visst är Lil Davinci ramar bra för ditt barns konst, men har du tänkt på att ramen kan används för så mycket mer än bara barnteckningar? 


Öppningsbara ramar för veckans konstnärDagens eller veckans konstnär

Flera skolor och  förskolor använder ramarna för att hylla vackra teckningar. Eftersom bilderna kan bytas ut enkelt är ramarna en underbar lösning. 


Vita lil davinci öppningsbara ramar med fotoFörskole- och skolfoton

Varje år får du hem beställningsbladet från barnets förskola eller skola - vill du köpa bilder? Visst vill man kanske ordna en bild till mor- och farföräldrar... och varför inte en A4 till dig själv? Gruppfotot passar också perfekt i ramen. Du kan lägga till eller ta bort passepartoun så att fotot passar perfekt.


Fotocollage

Sätt in flera mindre bilder i Lil Davinci®s ram. Köp eller gör en egen passepartout i A4 eller A3 med plats för flera bilder i t ex 10 x 15 format. Kanske ett litet collage från senaste semestern? 


Dagens meny eller schema

Har du en restaurang? Skola? Gym? En Lil Davinci® ram är det perfekta stället att sätta upp en utskrift av dagens meny, dagens aktiviteter, kursschema och mycket annat. Ramen kan fästas mot vägen så du behöver inte oroa dig för att den ska ramla ner. Att det är enkelt att byta? Ännu bättre!


Uppmuntrande och kloka ord

Har du något favoritcitat? Någonting klokt eller roligt du vill dela med dig av? Kanske någonting som kan inspirera andra eller dig själv,  hemma eller på jobbet? Med Lil Davinci®s ramarna gör du detta smidigt och kan enkelt sätta upp nya klokheter etc med jämna mellanrum. 


Liggande eller stående?

Vad du än väljer att använda din ram till, säkert kommer du på någonting mer, finns det en till praktisk detalj. Med ett enkelt handgrepp lyfter du ramen från väggfästet och kan blixtsnabbt växla mellan liggande (landskap) och stående (porträtt). Sparar många hål i väggen och gör att det du vill exponera kommer upp på väggen direkt utan vild jakt på skruvdragare och skruvar!


Vad använder du din Lil Davinci®s ram till? Hör gärna av dig till oss och berätta!


Kreativa leksaker för kreativa barn


Följ ABC Leksaker på Facebook