Mini-Flip Mix & Match - den personliga lära-gå-vagn

Posted on 2017-02-13 15:57
av Leigh
I

Wishbone är ett av våra favoritföretag - härliga, multifunktionella produkter med underbart design, tillverkade med hänsyn till miljön!

Liksom många av våra företag, startades Wishbone av en frustrerad förälder som ville ha en barncykel som skulle vara snabbare, roligare och mer flexibel än de som fanns på marknaden - och då föddes Wishbone 3-i-1, en trehjuling och balanscykel som växer med barnet. 

Nu är vi stolta över att kunna presentera den nya produkten Wishbone utvecklat - en rolig lära-gå vagn som är också en 3-i-1!


 

1) Lära-gå-vagn

Handtag med skydd, "skateboard" hjul som inte lämnar några spår på golvet, plats för ett favoritgosedjur - ja, helt enkelt en riktigt kul och säker lära-gå vagn för barn från 9 månader.

2) Gå-bil

Sitt på Mini-Flip och den blir en rolig gåbil, redo att köras inomhus eller ute i naturen!

3) Gung-bil

Vrida en skruv (med fingrarna - inga verktyg behövs) och inom några sekunder vänds basen upp och ner och gåbilen blir en gungbil, redo att lekas med på ett helt annat sätt!


Personalisera din Mini-Flip

Inte nog med att Mini-Flip är 3 leksaker i en-du kan även personalisera den med ditt eget färgval. Välj själv toppfärg, botten-färg och hjulfärg - med 8 färger för varje del blir det hela 512 möjliga kombinationer. Vilken väljer du? Blir det svart-vit-svart? Rosa-rosa-rosa? Eller kanske orange-grön-gul? 

Du beställer alla delar separat här:

Wishbone Mini-Flip Mix & Match Display med alla färger

 

Träet är naturligtvis från FSC-skog, så Flip är precis lika miljövanlig som Wishbones träcyklar... alltså hur "grön" som helst!

ROCK N ROLL!

 

Rulla fram med en Wishbone Mini-Flip Mix & Match