Pysseltips: 3 kreativa idéer till Alla hjärtans dag (från Ooly)

Posted on 2020-02-03 12:59
av Leigh Neil
I

Det är kul att få lite inspiration till kreativiteten! Varför inte ta Alla hjärtans dag som motivation och börja skapa nu?!

Ooly har underbara kreativa produkter som gör skapandet roligt och enkelt! Här är tre idéer där Oolys produkter kan användas för att dekorera fint till Alla hjärtans dag!

Om du behöver ett hjärta att dekorera kan du enkelt rita eller klippa ut ett på en bit papper. Vill du ha ett stadigare hjärta kan du klippa ut ett från en gammal kartong (kanske från en leverans?). 


Chunky paint sticks från Ooly - dekorera hjärtan till alla hjärtans dag

Chunkies Paint Sticks

För de minsta är Chunkies Paint Sticks helt underbara! De är tjocka ("chunky"), så det tar inte så lång tid att måla ett helt hjärta - eller någonting annat. De är färgstarka och kommer i en kartong med 12 olika färger. 

Att måla med Chunkies Paint Sticks är en helt underbar upplevelse! Färgen fäster så enkelt - det känns nästan som att måla med smör! Färgen torkar omedelbart så man kan röra bilden med fingrarna utan att bli kladdig eller smutsa ner fingrarna. Häftigt!


Dot-a-lot målarfärg från Ooly

Dot-a-lot målarfärg

För större barn är det roligt med målarfärg som ger en 3-D effekt. Oolys Dot-a-lot målarfärg passar perfekt! Bara hitta ett hjärta och dot:ta!

Dot-a-lot färger kan används på vitt och svart papper, och även andra ytor, som keramik, glas, tyg, mm! Man måste inte rita bara prickar heller - det går bra att rita som vanligt. OBS - torktiden är längre, ungefär 4-6 timmar.


Rainy Dayz målarkritor för fönster och spegel

Rainy Dayz kritor

Med Rainy Dayz kritor kan man måla på glas, speglar och andra ytor. Visst kan man måla på papper också, och färgerna är starka och fina. Lägg till en blöt målarpensel och de blir mer som vattenfärger. Dessa fina färger är roliga inne när det är lite kallt och blött ute, och lyser upp vinterns långa, gråa dagar. (Ännu bättre - färgen är enkelt att städa bort!)

För Alla hjärtans dag kan du t ex skriva ett "god-morgon-jag-älskar-dig-meddelande" på badrumsspegeln eller rita ett hjärta på kylskåpet.


Ja, man kan göra mycket fint med Oolys kreativa produkter! Det är bara att låta kreativiteten flöda fram och börja rita och måla. Dela gärna dina idéer och konstverk!

Stor tack till Ooly för de inspirerande bilderna! För flera kreativa idéer, kolla i vår blogg under pysseltips!