Pysseltips: 3 kreativa idéer till Alla hjärtans dag (från Ooly)

Posted on 2020-02-03 12:59
av Leigh
I

Det är alltid kul med lite kreativ inspiration, eller hur!? Vad är finare att ge bort på "Alla hjärtans dag" än någonting du skapat själv?

Ooly har underbara kreativa produkter som gör skapandet roligt och enkelt! Här är tre idéer där Oolys produkter kan användas för att dekorera fint till Alla hjärtans dag!

Om du behöver ett hjärta att dekorera kan du enkelt rita eller klippa ut ett på en bit papper. Vill du ha ett stadigare hjärta kan du klippa ut ett från en gammal kartong (kanske från en leverans från oss!). 


Chunky paint sticks från Ooly - dekorera hjärtan till alla hjärtans dag

Chunkies Paint Sticks

För de yngsta är Chunkies Paint Sticks helt underbara! De är tjocka ("chunky"), så det tar inte så lång tid att måla ett helt hjärta - eller någonting annat. De är färgstarka och ligger i en kartong med 12 olika färger. 

Nu har vi även fått in de i 6-pack och då kan du välja mellan original, metallic och neon.

Att måla med Chunkies Paint Sticks är en helt underbar upplevelse! Färgen fäster så enkelt att det nästan känns som att måla med smör! Färgen torkar direkt så man kan röra bilden med fingrarna utan att bli kladdig eller smutsa ner fingrarna. Häftigt!


Dot-a-lot målarfärg från Ooly

Dot-a-lot målarfärg

För större barn är det roligt med målarfärg som ger en 3-D effekt. Oolys Dot-a-lot målarfärg passar perfekt! Bara hitta ett hjärta och dot:ta!

Dot-a-lot färger kan används på vitt och svart papper, och även andra ytor, som t ex  keramik, glas och tyg! Man måste inte bara rita prickar heller, det går bra att rita som vanligt. OBS - torktiden är lite längre, ungefär 4-6 timmar.


Rainy Dayz målarkritor för fönster och spegel

Rainy Dayz kritor

Med Rainy Dayz kritor kan man måla på glas, speglar och andra släta ytor. Ja, visst kan man måla på papper också, och färgerna är starka och fina. Lägg till en blöt målarpensel och de blir mer som vattenfärger. Dessa fina färger är roliga inne när det är lite kallt och blött ute, och lyser upp vinterns långa, gråa dagar. Färgen är dessutom enkel att torka bort!

För Alla hjärtans dag kan du t ex skriva ett "god-morgon-jag-älskar-dig-meddelande" på badrumsspegeln eller rita ett hjärta på kylskåpet.


Ja, man kan göra mycket fint med Oolys kreativa produkter! Det är bara att låta kreativiteten flöda fram och börja rita och måla. Dela gärna dina idéer och konstverk!

Stor tack till Ooly för de inspirerande bilderna! För flera kreativa idéer, kolla i vår blogg under pysseltips!