Pysseltips - Halloween målarsida från Ooly

Posted on 2020-10-16 09:07
av Leigh
I

Det är kul att måla! Nu att dagarna blir allt kortare är det trevligt att få lite inspiration för kreativitetet...

Här har vi två ideer med lite höstinspiration - en fin målarsida från Ooly och ett roligt sätt att måla lite annorlunda!

 

Månadens målarsida från Ooly

Oktober är en månad fylld med färg. Man kan förstås inspireras av de vackra höstfärgerna och njuta av de varma nyanserna av gult, orange och rött! Eller så kan man inspireras av Halloween - svarta spindlar, orangea pumpor och färgglatt godis. 

Denna månad har vi en fin målarsida från Ooly - den följer med i varje beställning (på vitt papper), och den är även gratis att ladda ner och skriva ut här: Oktober målarsida från Ooly.

Målarsida till Halloween från Ooly

Ha det roligt med färgglatt godis!

 

Målarsida från Ooly

Måla på svart papper

Eftersom det är lite mörkare ute nu tänkte vi även visa upp våra fina kritor, pennor och målarfärger - som även fungerar att måla på svart papper med! Här hittar du flera förslag från Jaq-Jaq Bird, Ooly, m fl! Dessa fina kritor ser fantastiska ut på vitt papper, men blir ännu bättre på svart!

I bilden har vi skrivit ut vår målarsida på svart papper och börjat måa den med både Wishy Washy Markers från Jaq-Jaq Bird och Chalk-o-rama kritor från Ooly. Det är kul att se hur färgerna kommer fram mot den mörka bakgrunden!

Här hittar du alla pennor som fungerar bra på svart papper.

Tagga gärna dina färdiga bilder med #abcleksaker - och Happy Halloween!