Pysseltips - unika målarbilder från Djeco

Posted on 2018-07-10 22:25
av Leigh Neil
I

Varje gång vi öppnar en leverans från Djeco är det nästan som jul på lagret!

Djeco har så fina produkter... men min favorit är deras pysselkits. Där har Djeco verkligen satsat på idéen att barnet ska lyckas skapa någonting att bli stolt över, någonting att visa upp för andra.

Allt är åldersanpassad, och det finns kits för barn från 3 år uppåt. Och nytt för 2018 är att Djeco har verkligen ansträngt sig att ta fram nya kits för barn från 3-6 år - så att även de minsta konstnär kan ha det roligt!


Velvet coloring från Djeco
Velvet Coloring (Sammetskonst)

Velvet Coloring är bilder som är utskrivna på någon sorts material som liknar sammet. Det betyder att ytterlinjer kan kännas med fingret, och att det är mycket enklare för yngre konstnär att hålla sig inom linjerna.

De två nya sammetskonst-kits för 2018 är "små faglar" och "vackra fiskar" för barn mellan 3 och 6 år. Varje "kit" kommer med fyra sammetsbilder att färglägga, och själva formen är redan utklippt, inte kvadratiskt, så det blir lite roligare för barnet. Man behöver bara kritor eller tuschpennor!


Skrapkort för de minsta från Djeco

Scratch Cards (Skrapkort)

Med skrapkort (eller scratch cards) får man fyra bilder som är täkt med en färg, oftast svart. Det följer med en skrapare som man kan använda för att skrapa av den tecknande färgen för att avslöja de fina färger som ligger under.

Själva bilden visas bara som en tunn linje, och barnet kan bestämma själv vilka delar att skrapa iväg, och vilka mönstrar ska används. 

Med nya tema som dinosaurier, "The Beauties Ball" och natur finns det säkert någonting för alla... och som allting ingår är skrapkort perfekta att ta med på flygplanet eller tåget... eller att ha med sig i väskan. Skrapkort rekommenderas för barn från 6-10 år, men det finns även två nya för barn från 3-6 år - små djur och små insekter.


Bildremsor från Djeco

Bildremsor

En del av Djecos "Coloring Surprise" serie är bildremsor. De ser ut som enkla, kvadratiska bilder... men... vik upp bilden och det blir någonting roligt! 

Det finns super-långa bildremsor som "Fjärilsbalen" och "Under the Sea" som är 1,28m långa. "Hide & Seek" och "Mademoiselle Plus" kommer med 8 vik-ut bilder i 4 design (2 av varje), bra för syskon, kalas, mm!


Coloring Surprise från Djeco
Coloring Surprise

Den andra delen av Djecos "Coloring Surprise" serien är alla lite olika, men alla har någonting annorlunda, en sorts överraskning. Alla är någon sorts av 3-D skapelse, med dörrar som öppnar, fjärilar som ser ut som om de flyger på riktigt, segelbåtar som ser ut som om de seglar, mm! 

I varje kit får man 4 design att färglägga, samt extra delar som ska också målas och klistras på. Tejpremsor ingår, så allt som behövs är kritor, tuschpennor, målarfärg, mm. Vi har:


Glöm inte att du kan hitta massor med roliga kritor, tuschpennor ocn målarfärg hos oss också.

Glad färgläggning!


Följ ABC Leksaker på Instagram

Barnpennor och papper