Pysseltips - gratis målarsida från Mindware (Fantastical Styles)

Posted on 2018-05-08 16:30
av Leigh Neil
I

Har du ett barn som älskar att färglägga bilder? Kanske även du tycker att det är roligt och lugnande att måla?

Målarböcker har fått mycket uppmärksamhet den senaste tiden för den lugnande effekten. Att bara sitta stilla och koppla av, kanske sätta på lite lugn musik, och skapa någonting vackert. Kan det bli bättre?

Vi har härliga målarböcker från Mindware som passar perfekt för barn från 6 år, hela vägen upp till vuxen ålder. Dessa fina böcker finns i alla möjliga olika kombinatoner - rita efter siffror, prick-till-prick, gömda djur, m fl.

"Fantastical Styles" mönstrade målarböcker

Med Mindwares serie "Fantastical Styles" ska man inspiras av djur och natur, men sen ska fantasin få ta över! Med dessa mönstrade bilder kan man glömma det vanliga (grå elefanter, rosa flamingos) och lägga i vilken färg som helst.

Den här gången blev vi inspirerade av vår kontorshund James, och delar en härlig sida från boken Fantastical Styles - Animals med en hundbild att färglägga. Jo, James är en brun labrador, ganska lik den i bilden, med glada ögon och viftande svans... men färgen brun ska absolut inte dominera din bild! 

Varje Fantastical Styles målarbok har 23 sidor, med bild på varannan sida. 11 av bilderna finns två gånger, så att du kan prova på med olika färger och tekniker - eller så att du kan måla med en vän! Pappret är lite tjockare, och känns fint och härligt att måla på. 

Ladda ner en gratis målarsida

Klicka här för att ladda ner .pdf - Fantastical Styles - hund. Här kan du köpa Fantastical styles målarböcker - och flera andra målarböcker på nätet hos ABC Leksaker. 

Mindware har också härliga pennor, och du kan hitta andra barnkritor och tuschpennor på vår hemsida.

Ha det så roligt!