Köp säkra leksaker online

Posted on 2017-09-11 08:03
av Leigh
I

Vi på ABC Leksaker tar säkerhet på stort allvar. Vi förstår att du är orolig och att du vill bara ha det bästa för ditt barn.

Vi är föräldrar också. Vi förstår.

Så vad gör vi så att du kan handla säkra leksaker online hos oss utan att oroa dig?


BRA INFORMATION - Vi försöker ha underbara och detaljerade produkt beskrivningar för samtliga produkter. Vissa beskrivningar är bättre än andra, det vet vi om... men vi jobbar ständigt att förbättra alla så att du kan få en bättre känsla av leksaken innan du köper.


RÄTT SYMBOLER - Vi vet att du inte kan se förpackningen när du handlar leksaker online, men vi lägger till CE-märkning och Ej-under-3-märkning symboler i beskrivningen för samtliga produkter.


ÄLDERSGRÄNS - Vid varje produkt hittar du en rekommenderad åldersgräns, och alla produkter kan sorteras efter ålder. Vi tar tillverkarens rekommendation för alla leksaker, och vi lägger till vår egen åsikt när vi har andra idéer och erfarenheter. 


EGET LAGER - Vi sitter och jobbar dagligen i eget lager, bland 99% av leksakerna som du ser i vår webbutik. Vi kan titta på produkterna, mäta, skaka, känna, kolla färger, mm! Om du har frågor, chatta med oss eller mejla och vi återkommer med ett svar.


BRA VARUMÄRKEN - Vi köper in leksaker och barnprodukter från kända varumärken som sätter kvalité och säkerhet högst på listan. Våra leverantörer och tillverkare har koll och kontroll på produkten genom hela design- och tillverkningsprocess och möter eller överstiger alla relevanta krav för säkra leksaker.


GEDIGNA PRODUKTOMDÖMEN - Vi har omdömen på hemsidan från våra kunder. Varje kund får ett mejl ca två veckor efter köpet där hen får lämna ett omdöme om köpupplevelsen och produkterna i beställningen. Samtliga omdömen publiceras av TrustPilot, oavsett om de är bra eller dåliga.  


BLI AV MED DÅLIG KVALITÈ - Visst får vi klagomål ibland, men inte så ofta. När en av våra kunder har ett problem med en leksak rätter vi förståss till problemet - vi ersätter leksaken, tar den som retur, eller hanterar den på det sätt som hjälper kunden bäst.

Vi tar omedelbart kontakt med vår leverantör och/eller tillverkaren. Alla våra leverantör tar som sagt kvaliteten på stort allvar, och vill gärna veta om ev problem så att de kan lösas direkt. 

Får vi flera klagomål, eller om vi inte är helt nöjda med en produkt eller ett varumärke, så slutar vi att ta in den i lagret.


EGEN ERFARENHET - Vi är föräldrar. Själv har jag tre barn och syskonbarn som får vara testkaniner för våra leksaker. Vi öppnar och leker med leksakernaspelar spelritar med kritornamålar i målarböckerna, kramar gosedjuren - ärligt talat så är det världens roligaste jobb! Så tveka inte att fråga oss om en leksak - det värsta som kan hända är att vi "tvingas" att leka lite mer!


Vi välkomnar alltid feedback - berätta gärna vilka leksaker du och dina barn trivs med, ha det roligt med... eller om det är någonting som ni inte är helt nöjda med. Vi vill gärna veta om det!