Hur skickar man present från ABC Leksaker?

Fyller någon långt borta år? Vill du skicka en julklapp till en annan adress än din egen?

Här berättar vi hur du beställer presenter från ABC Leksaker!

 


Välj presenten

Vi har försökt göra det så enkelt som möjligt att hitta den perfekta presenten!

Du kan söka efter kategori (leksaker, pussel,osv) ålder, intresse (prinsessor, vilda djur), varumärke, mm! Så om du letar efter leksaker till en 5-åring som älskar dinosaurier... eller om framtidens astronaut som fyller 7... eller en 3-åring som älskar enhörningar... är det enkelt att hitta en passande present!

Glöm inte att du alltid kan ta kontakt med oss via chatt, e-post eller telefon om du har frågor!


Presentinslagning

Välj inslagspapper (om det önskas)

Vi älskar att slå in presenter! 

Vi har ett brett urval av fina presentspapper - allt från randiga och prickiga till papper med djungeldjur, drakar och ugglor! Vi gör vårt allra bästa för att göra ett fint paket. (OBS - kom ihåg att välja rätt antal inslagningar - om du skickar 3 produkter till mottagaren och du vill att alla ska vara inslagna, ska du även välja 3 inslagningar.)


Klarna payment details

Betala med Klarna

När du kommer till Klarnas kassa så lägger du in dina uppgifter först där det står "Dina uppgifter". (Om du har handlat genom Klarna tidigare på den enhet du beställer ifrån är dina uppgifter redan ifyllda). 

Under Leverans klickar du på "Ändra" och här kan du ange mottagarens adress och mobilnummer. Kom ihåg att paketet hämtas med legimitation, så skicka alltid till en vuxen, inte direkt till barnet.

Du bekräftar sedan adressändringen med mobilt bankID - dvs du godkänner att du står för betalningen och att paketet skickas till någon annan. 

Under "Betalning" kan du välja hur du vill betala - med kort, direktbetalning eller faktura - det är upp till dig. 


Svara på orderbekräftelsen med önskemål

Svara på orderbekräftelsen

När du har lagt din beställning kommer du att få en orderbekräftelse från oss. Där kan du se alla uppgifter - du som beställaren, mottagaren och produkterna.

Har du önskemål om vilket papper du vill ha på respektive produkt (om du beställer flera)? Vill du att vi skickar med ett litet kort med en hälsning? SVARA DÅ PÅ ORDERBEKRÄFTELSEN DU FÅR DIREKT med dina önskemål så ordnar vi det!

hr>


Swish för ABC Leksaker AB

Betalning med Swish eller PayPal

Om du bor utomlands eller har svårt att använda Klarna som betalsätt kan vi ordna det ändå. Det blir lite krångligare (förlåt!) men det går att ordna.

Du kan göra så här:

Lägg din beställning som vanligt, men när du kommer till kassan kan du välja "Andra betalningssätt" som betalningsalternativ. Där väljer du:

     1) Mottagaren - vem ska få paketet

     2) Fraktsätt - PostNord

     3) Betalningssätt - Betala på plats (Danderyd)

     4) Boka av "My billing and shipping address are the same" och ange dina uppgifter som betalaren.

Svara gärna på orderbekräftelsen du får efter att du har lagt beställningen och berätta hur du vill betala och vi återkommer med detaljer. Vi skickar din beställning efter att betalningen är mottagen.