Fyller någon år? Julklapp till någon annan?

Här visar vi hur du beställer presenter från ABC Leksaker - det är så enkelt som 1-2-3!

1) Lägg produkten i din kundkorg
2) Välj presentinslagning
3) Välj "andra betalningssätt" och betala med kort

För flera detaljer, läs vidare!


 Födelsedagståget - ett roligt sätt att fira dagenLägg produkten i din kundkorg

Vi har försökt att göra det så enkelt som möjligt för dig att hitta den allra bästa present till mottagaren.

Sök efter typ av produkt - Du kan börja med vilken typ av produkt du vill ha - leksaker, pussel, spel, barnrumsinredning, kreativa leksaker, pedagogiska leksaker - eller någonting som passar de allra minsta

Sök efter åldern - Om mottagaren fyller 5 år kan du välja bara produkter som passar 5-åringar - bara en klick på klossarna och du kommer direkt till en grupp underbara produkter!

Men oavsett hur du börjar ditt sök kan du förfina det med kategori, åldern, varumärke... och intresse. Så om mottagaren är särskilt intresserade av dinosaurier, roboter, prinsessor, bondgårdsdjur, vilda djur, mm kan du söka efter produkt som passar perfekt!

När du har hittat produkten du vill ha, klicka på "Köp" och produkten läggs i din kundkorg.


Presentinslagning - 3 inslagna presenter i grönVälj presentinslagning

Vi älskar att slå in presenter! 

Vi har ett brett urval inslagspapper - allt från randiga och prickiga till papper med djungeldjur, riddare eller ugglor! Vi gör vår allra bästa att göra ett fint paket.

OBS - kom ihåg att välja rätt antal inslagningar - om du skickar 3 produkter till mottagaren och du vill att alla ska vara inslagna, ska du även välja 3 inslagningar!

Om du inte vill ha presentinslagning, oroa dig inte. Vi packar alla leksaker fint i silkespapper ändå - så din mottagare kommer att få ett trevligt paket att öppna.


Välj andra betalningssätt och betala med kort om du vill skicka paketet till en annan mottagareVälj "andra betalningssätt" (EJ Klarna)

Det här är viktigt!!!

Klarna är det första valet när man kommer till kassan, men Klarna tillåter inte ett annat leveransadress. Alls. Om du väljer Klarna kan paketet skickas ENDAST till dig. 

Men högst upp på sidan finns det ett knapp - andra betalningssätt - i grön. Klicka där och du kommer till en sida med möjligheten att betala med kort via DIBS, en säker betalningssätt.

1a) FAKTURAADRESS - det är du!

Fyll i dina uppgifter och bocka av "Frakta till samma adress"

1b) LEVERANSADRESS - det är mottagaren.

Kom ihåg att mottagaren måste legitimera sig för att hämta ut paket, så det ska vara en VUXEN, inte ett barn, och absolut inte en bebis utan leg. 

Posten kan vara rätt så petig när det gäller namn... och namnet MÅSTE matcha mottagarens leg. Om mottagaren heter Alexander, skriv inte Alex. Om mottagaren heter Cecilia, skriv inte Cicci. Och om mottagaren heter William, skriv inte Villiam. Arligt talat. Vi har haft kunder som inte kunde hämta ut deras paket för att någon stavade fel på namnet. Så hjälp din mottagare att få paketet enkelt! 

2) POSTPAKET

3) KORTBETALNING MED DIBS

4) MER INFORMATION

Här kan du skriva det som du vill ha på kortet - "Till Anna, grattis på födelsedagen önskar familjen Nilsson" eller någonting sådant. Eller "Jag vill ha blå band på paketet" eller "Det är födelsedagståget som ska vara inslagen" och vi gör våra bästa att se till att allt är precis som du vill ha det.

5) ORDER ÖVERSIKT

Här har du din sista chans att se över det som du har beställt. Klicka på:

LÄGG BESTÄLLNING

och du skickas över till DIBS för säker kortbetalning. Där får du lägga i kortuppgifter...

... och ditt paket är snart på väg till mottagaren! 


 

Ta gärna kontakt med oss om du har flera frågor på hej@abcleksaker.se.