Glöm flytpuffar på armarna, ringar runt magen och allt vad vi tidigare har använt för att hålla våra icke-simkunniga barn flytande, framtidens flytkudde är här – får vi lov att presentera: Swimfin!

Swimfin är en simdyna i form av en hajfena och kommer i flera olika färger. Swimfin är tillvarkat i AVA-skum vilket gör att den är fast till formen och inte kan punkteras eller bli förstörd på annat sätt. Swimfin ska bäras av barnet på ryggen och fästes runt magen med två kardborre-band.

Sedan kommer vi till det unika och finurliga med produkten, det som gör den överlägsen mot alla sina motståndare på marknaden.


Swimfin hjälper ditt barn att flyta så mycket det behövs

Swimfin hjälper nämligen ditt barn att flyta så mycket det behövs – det innebär att en total nybörjare i bassängen kommer att ha i princip all sin flytkraft tack vare Swimfin. I takt med att barnets simteknik förbättras, och att barnets tyngdpunkt därigenom förändras i vattnet, kommer också Swimfins funktion att avta.

Swimfin hjälper alltså ditt barn succesivt att simma mer och mer självständigt, men kommer alltid att hålla ditt barn helt flytande i bassängen. Det är därför den ultimata simhjälpen i bassängen.

Swimfin - hajfenan som hjälper ditt barn successivt att lära sig sima

Fenan kan också användas för att lära ditt barn ryggsim, fenan sitter kvar på ryggen och fungerar lite grann som en köl på en båt och håller ditt barn hela tiden flytande.

Så för en behaglig upplevelse för barnet och en säker lekstund i poolen som samtidigt hjälper ditt barn att lära sig simma är Swimfin det optimala alternativet!

Swimfin kommer i flera fina färger och är optimal för barn mellan 15-30kg, men kan även användas av vuxna.

Här hittar du Swimfin på ABC Leksaker!