Tips för lyckade KidKraft leveranser

Posted on 2015-09-20 11:12
av Leigh Neil
I

KidKrafts produkter är otroligt fina... dockskåp, tågbord, barnkök, barnmöbler, mm!

Men dessa produkter är också väldigt tunga, de flesta väger över 20 kg. Majoriteten av våra produkter skickas ut med Posten, och hämtas på ett utlämningsställe. Men KidKraft produkter är för stora och tunga för att kunna lämnas på ett utlämningsställe. Därför levereras dem direkt till din dörr med UPS.

Hemleverans med UPS

kidkraft och ups logo

UPS har inga utlämningsställe, de gör leveransförsök hemma hos dig (eller den adress som står angiven på ordern), varje dag i tre dagar. Om du inte är hemma vid första tillfället får du en lapp eller ett brev med kontaktinformation om försändelsen. Då kan du ordna en bra dag för ny leverans.

UPS kan tyvärr inte schemanlägga leveranser, vilket betyder att du eller någon måste vara hemma hela dagen för att kunna ta emot leveransen. Det går även att diskutera olika leverans alternativ med UPS, som att lämna paketet med en granne, att hämta själv från deras distributionscenter eller att ändra leveransadress till t.ex. din arbetsplats.

 

OBS - UPS agerar inte som Posten (som vi är vana vid). Posten skickar ut 3-4 SMS plus ett brev, och liggtiden hos ditt utlämningsställe är två veckor. Med UPS är det mycket hårdare krav - de tar INTE kontakt med kunderna via SMS, utom via en lapp eller ett brev, EN GÅNG. Liggtiden är betydligt kortare... så man måste vara aktiv för att leveransen ska gå bra.

Hem eller arbete?

Om du brukar vara hemma dagtid, då är det inget problem. Du kan beställa KidKraft produkter, och UPS kommer inom 5-10 dagar och knackar på din dörr med din produkt.

Om du jobbar dagtid och ingen är hemma kan du ordna leverans till ditt arbetsplats. När du lägger din beställning (och om du INTE använda Klarna som betalningsalternativ) kan du ange din arbetsplats som alternativ leveransadress. (OBS - kom ihåg att produkten väger över 20 kg och du måste ändå ta den hem!). Vem som helst kan ta emot paketet, så leveransen kan ske på första försök.

Vi hoppas att du får dina KidKraft varor utan problem. Men om du inte får leverans eller information från oss eller UPS, ta gärna kontakt med oss så snart som möjligt. Vi kan ge dig ett försändelsenummer som kan spåras från Holland till din dörr. Du kan även ringa UPS direkt på 077-662 20 77. 

Vi önskar dig lyckade KidKraft leveranser!