Ska du göra påskägg till ditt eller dina barn? 

Vad har du tänkt att fylla det med? 

Visst är det mumsig med godis, men det är roligt också att ha någonting som håller längre än bara 2 minuter (ja, det är ungefär så länge godis håller hemma hos oss)

Här hittar du några tips till påskägg:


 

Påskägg från Spielstabil

SJÄLVA PÅSKÄGGET

Har du redan påskägg hemma? Eller har du tänkt köpa? Varför inte välja ett ägg som kan används om och om igen - som de här fina plastäggen från Spielstabil? Då får ditt barn några riktigt hållbara sandleksaker - äggets botten blir en hink, handtaget finns med i ägget, toppen blir en sil och i ägget finns både en sandform och en spade. Vips - klart! (Dockorna som är med på bilden är Corolles söta mini baddockor med simfötter)


 Vad mer kan man lägga i?

Corolle minis till påskägget

COROLLE MINIS

Söta små dockor från Corolle är perfekta till ägget - med mjuka kroppar får de plats utan problem! 


 

PlusPlus byggbitar i påskägget

PLUS PLUS BYGGBITAR

 För den byggintresserade kan man lägga lösa bitar PlusPlus i ägget - eller en liten prova-på påse. 


 

Kreativa produkter från Djeco och eeBoo

KREATIVA PRODUKTER

Det är alltid kul med nya pennor, klistermärken och annat pyssel! Här är några idéer från Djeco och eeBoo. Det finns hur mycket som helst att välja mellan!


Musikinstrument till påskägget

MUSIKINSTRUMENT

Varför inte en skapa ett högljutt ägg? Lägg i några fina musikinstrument. Med maracas, tamburin, trumma och olika blåsinstrument kan ni bilda en hel påskorkester! Rytmäggen är godkända för barn från 1 år - så alla kan få vara med!


 

Gosedjur och handdockor till påskägget

GOSEDJUR OCH HANDDOCKOR

Mindre finger- och handdockor passar i ett ägg liksom små gosedjur som t ex mini-kaninerna "bashful" från Jellycat eller fina handdockor från Folkmanis.Lera och Thinking Putty till påskäggget

LERA OCH THINKING PUTTY

Det är så roligt att leka med lera som Thinking Putty, Mad Mattr och Putty Peeps! Perfekt sysselsättning för alla åldrar under påskhelgen. Träfigurer från Holztiger

TRÄFIGURER FRÅN HOLZTIGER

Fina handgjorda och handmålade träfigurer från Holztiger får gärna en plats i påskägget. Välj mellan de lite mer "påskiga"...eller någon annan av de lekvänliga figurerna. Härliga att hålla i, leka med och samla på. Självklart målade med giftfria färger! 


 Oskar & Ellen tyggleksaker - fina kakor

TYGLEKSAKER FRÅN OSKAR & ELLEN

Oskar & Ellens fina kakor i tyg passar perfekt bland godiset i påskägget. Eller titta på de söta djurmössorna som låter ditt barn vara ett lamm en kanin eller en hare...eller något annat favoritdjur!


 

 Arty Toys från Djeco - perfekt till påskägget

ARTY TOYS FRÅN DJECO

Djecos fina Arty Toys är samlingsfigurer med underbara detaljer. En figur ryms säkert i ägget - välj bland prinsessor, riddare, pirater, rymdgubbar, m fl!Skapa en saga med Rorys Story Cubes

RORYS STORY CUBES

För ett roligt och kreativt påskägg, varför inte stoppa i ett set Rorys Story Cubes? Dessa sago-berättar-tärningar passar perfekt i ägget, och bidrar sedan til många timmars lek och underhållning! Bara rulla tärningarna och skapa en saga. Välj bland 9-tärningar-kits (original, voyages, actions eller Mumin). Du kan sen byta ut 3 tärningar till tärningar med ett tema - som sport, förhistorisk, deckare, förtrollat och många andra.


Vi hoppas att du nu har fått flera roliga idéer för ditt påskägg! 

Ta gärna kontakt med oss om du har flera frågor - eller behöver fler förslag till ägget!


Följ ABC Leksaker på Facebook

Roliga småleksaker till påskägget eller godispåsen