Kortspel - Bogoss glow in the dark (Djeco)

Samla ihop delarna till skelettet! Bogoss är ett självlysande kortspel där det gäller att hitta alla 6 skelettdelarna - men se upp för de brutna benen! Ett strategispel från Djeco där illustrationerna på korten lyser i mörkret. För att vinna i detta spel byter du kort med de andra spelarna med målet att få ihop ett helt skelett. Ett stort kort med självlysande ram att spela på medföljer så att ni ser korten i mörkret under spelet. Spelreglerna är lika "Finns i sjön" och passar barn och vuxna från 6 år och uppåt. Kanske någonting för Halloween?
179 kr
CE-märkt enligt EN-71 Ej lämplig för barn under 3 år
Rekommenderad ålder:
  • 6 år
  • 7 år
Ej i lager
SKU
DJ05160

Lekande lätt på nätet sedan 2005!

Ett kortspel med självlysande kort från Djeco. Ett stort självlysande kort följer med som fungerar som en ram vilket gör det möjligt att spela i mörkret. Kortens självlysande effekt måste laddas i ljuset först. Spelet innehåller 62 kort. Antal spelare: 2-4. Varje spelomgång tar ca 15 min och förpackningens mått är ungefär 15.6 x 11.7 x 2.8 cm.
Mer information:
CE-märkningCE-märkt enligt EN-71
Ej under 3Ej lämplig för barn under 3 år

Franska kvalitetsleksaker för alla åldrar!

Djeco startade 1954 när grundaren, mamma till deras nuvarande VD, utvecklade lärorika leksaker med genomtänkt grafisk design och fina detaljer. Kvalitet och vacker design återspeglas i allt från leksaken till förpackningen den kommer i. Här hittar du inredningsdetaljer och lekvänliga produkter av hög kvalitet för alla åldrar.