Kortspel - Bogoss glow in the dark (Djeco)

Samla ihop delarna till skelettet! Bogoss är ett självlysande kortspel där det gäller att hitta alla 6 skelettdelarna - men se upp för de brutna benen! Ett strategispel från Djeco där illustrationerna på korten lyser i mörkret. För att vinna i detta spel byter du kort med de andra spelarna med målet att få ihop ett helt skelett. Ett stort kort med självlysande ram att spela på medföljer så att ni ser korten i mörkret under spelet. Spelreglerna är lika "Finns i sjön" och passar barn och vuxna från 6 år och uppåt. Kanske någonting för Halloween?
159 kr
CE-märkt enligt EN-71 Ej lämplig för barn under 3 år
Rekommenderad ålder:
  • 6 år
  • 7 år
Ej i lager
SKU
DJ05160
Ett kortspel med självlysande kort från Djeco. Ett stort självlysande kort följer med som fungerar som en ram vilket gör det möjligt att spela i mörkret. Kortens självlysande effekt måste laddas i ljuset först. Spelet innehåller 62 kort. Antal spelare: 2-4. Varje spelomgång tar ca 15 min och förpackningens mått är ungefär 15.6 x 11.7 x 2.8 cm.
Mer information:
CE-märkningCE-märkt enligt EN-71
Ej under 3Ej lämplig för barn under 3 år

Djeco är ett franskt företag som startade 1954 när grundaren, mamma till den nuvarande VDn, utvecklade lärorika leksaker med betoningen läggs samtidigt på grafiska design och detaljer - alltifrån leksaken till förpackningen den kommer i. Detta gäller alla leksaker, från pussel och nattlampor till gnuggisar. Kvaliteten på leksakerna och materialet är mycket hög, något som bidrar till både en rolig lek såväl som en kreativ upplevelse. Välj din favorit här nedan - vi utför snabba leveranser.