Bråkdels-kuber röd/orange/gul (Plan Toys)

Räkna med bråk! Det går faktiskt att börja tidigt med bråkräkning. En mycket pedagogisk produkt där man får en tidig förståelse för "delar av". En ihålig träkub där man får plats med EN stor träkub, eller TVÅ hälften så stora bitar, eller FYRA fjärdedelars bitar...eller slutligen ÅTTA åttondelskuber. Eller kombinera dem på olika sätt. Lär barnet 1, 1/2, 1/4 och 1/8 på ett lekfullt sätt. Träbitarna är målade i glada varma färger. Från 3 år och uppåt.
219 kr
Ekologiskt materiel / tillverkning CE-märkt enligt EN-71 Ej lämplig för barn under 3 år
Rekommenderad ålder:
  • 3 år
  • 4 år
I Lager
SKU
PT-5369
Lek och träningsset för bråkräkning från PlanToys. Tillverkat av trä. Giftfria färger. Plan Toys "Essentials serie" innehåller pedagogiska leksaker som på ett kreativt sätt uppmuntrar barnet att observera, undersöka och skapa. Från 3+ år.
Mer information:
CE-märkningCE-märkt enligt EN-71
EkoEkologiskt materiel / tillverkning
Ej under 3Ej lämplig för barn under 3 år

PlanToys är företaget som sedan 30 år tillbaka jobbat för att barn ska kunna leka med fina, pedagogiska leksaker som både är roliga och snälla mot miljön. Leksakerna är tillverkade i massivt trä eller, den egna uppfinningen, PlanWood som är malda restprodukter från träproduktionen vilka infärgats med organiska färger och därefter blandats med ett organiskt bindemedel. PlanWood gör det möjligt att ge leksakerna former som inte massivt trä tillåter. Mycket behagliga att hålla i och härliga att leka med!