Bråkdels-klossar svart/vit/grå (Plan Toys)

Klossar med bråk! 15 fina träklossar som samtidigt är fraktioner av olika geometriska figurer. Matcha och bygg olika geometriska figurer eller använd klossarna för att bygga egna fantasifulla konstruktioner. Från 3 år och uppåt.
159 kr
Ekologiskt materiel / tillverkning CE-märkt enligt EN-71 Ej lämplig för barn under 3 år
Rekommenderad ålder:
  • 3 år
  • 4 år
I Lager
SKU
PT-5371
Pedagogiska klossar från PlanToys. Tillverkat av trä. Giftfria färger. Plan Toys "Essentials serie" innehåller pedagogiska leksaker som på ett kreativt sätt uppmuntrar barnet att observera, undersöka och skapa. Innehåller 15 klossar i olika storlekar. Från ca 3,4 x 3,4 x 1,6 till 7 x 3,4 x 3,4 cm Färger: Svart, grå, vit och naturträ. Från 3+ år.
Mer information:
CE-märkningCE-märkt enligt EN-71
EkoEkologiskt materiel / tillverkning
Ej under 3Ej lämplig för barn under 3 år

PlanToys är företaget som sedan 30 år tillbaka jobbat för att barn ska kunna leka med fina, pedagogiska leksaker som både är roliga och snälla mot miljön. Leksakerna är tillverkade i massivt trä eller, den egna uppfinningen, PlanWood som är malda restprodukter från träproduktionen vilka infärgats med organiska färger och därefter blandats med ett organiskt bindemedel. PlanWood gör det möjligt att ge leksakerna former som inte massivt trä tillåter. Mycket behagliga att hålla i och härliga att leka med!