Cadomino - ett annorlunda dominospel (från Djeco)

Ett spel där det gäller att tänka snabbt! De söta djuren (lägg brickorna med djursidan upp) har gömt presenter (undersidan av "dominobrickorna"). Vem hittar presenten snabbast? Ett instruktionskort med ett djur, en färg och en present hålls upp - sedan gäller det att snabbt kolla vilket djur som finns på andra sidan av den bricka där djuret är, hitta den andra brickan med detta djur, kolla vilket djur som mer finns på den brickan, hitta detta djur på nästa bricka osv...tills du är framme vid ett djur med samma bakgrundsfärg som finns på instruktionekortet. Är det rätt present på baksidan av denna får du poäng - först till 4 vinner! Låter det krångligt? Det är det inte, men det gäller som sagt att tänka snabbt! Speltid ca 10 minuter. Rekommenderad ålder 5-10 år. Läs mer om Cadomino domino-spel!

179 kr
CE-märkt enligt EN-71 Ej lämplig för barn under 3 år
Rekommenderad ålder:
  • 5 år
  • 6 år
  • 7 år
  • 8+
I Lager
SKU
DJ08549

Lekande lätt på nätet sedan 2005!

Dominoinspirerat spel från Djeco. 2-6 spelare. Speltid ca 10 minuter. Innehåller 24 dubbelsidiga "dominobrickor", 24 instruktionskort, spelregler på svenska, engelska mm. Tillverkad av kraftig kartong. Förpackningens storlek: 10 x 21,5 x 3,5 cm. Från 5+ år. Läs mer om Cadomino domino-spel!

Mer information:
CE-märkningCE-märkt enligt EN-71
Ej under 3Ej lämplig för barn under 3 år

Franska kvalitetsleksaker för alla åldrar!

Djeco startade 1954 när grundaren, mamma till deras nuvarande VD, utvecklade lärorika leksaker med genomtänkt grafisk design och fina detaljer. Kvalitet och vacker design återspeglas i allt från leksaken till förpackningen den kommer i. Här hittar du inredningsdetaljer och lekvänliga produkter av hög kvalitet för alla åldrar.