Kulbana catapult

Bygg en kulbana-eller komplettera den du redan har! En unik kulbana med en katapult. Kommer kulan att fångas i tratten? Kan användas som en fristående produkt eller för att komplettera andra kulbanor och byggset från HABA. Innehåller katapult, tratt, 2 ramper, 4 kubblock, 2 rektangulära block, 6 klämmor, en metall kula och 6 porslinskulor. Rekommenderas för barn i åldern 3-10 år.
799 kr
CE-märkt enligt EN-71 Ej lämplig för barn under 3 år
Rekommenderad ålder:
  • 4 år
  • 5 år
  • 6 år
  • 7 år
  • 8+
I Lager
SKU
HB5220

Lekande lätt på nätet sedan 2005!

Kulbana från HABA. Kan användas fristående eller kombineras med andra HABA kulbane/byggprodukter. Storlek: 32 x 31 x 9,6 cm. Vikt: 1,8 kg. Från 3 år och uppåt.
Mer information:
CE-märkningCE-märkt enligt EN-71
Ej under 3Ej lämplig för barn under 3 år

"Inventive playthings for inquisitive minds" - Haba är ett tyskt företag som tillverkar leksaker av högsta kvalité. Haba har allt från byggklossar och bitringar för de minsta till byggsatser och uteleksaker för barn från 8 år. Deras pedagogiska spel är väl genomtänkta, dockorna är underbart fina. De har även fina barnmöbler, mattor och inredningsdetaljer som förstås kan tas in på beställning. Haba satsar hårt på säkerhet i design och tillverkning och de flesta av deras träleksaker tillverkas i Tyskland