Djeco magnetiskt spel colorful fishing

Ett härligt magnetiskt fiske-set från Djeco som består av 12 stycken söta och färgstarka fiskar! Använd de två medföljande fiskespöna - här finns det plats för att fiska med en vän, och fånga upp fiskarna som simmar runt i dammen. Spelet kommer i en fin låda som är fint målad precis som havet! Rekommenderad från 2 år.
235 kr
CE-märkt enligt EN-71
Rekommenderad ålder:
  • 2 år
  • 3 år
I Lager
SKU
DJ01653

Lekande lätt på nätet sedan 2005!

Ett roligt magnetiskt fiskespel som innehåller 12 stycken fiskar i trä i härliga starka färger och två fiskespön. Lådan kan användas som förvaring eoch/eller som damm till fiskarna. Lådan mäter 28 X 15 X 2,5 cm. Från Djeco.
Mer information:
CE-märkningCE-märkt enligt EN-71

Djeco är ett franskt företag som startade 1954 när grundaren, mamma till den nuvarande VDn, utvecklade lärorika leksaker med betoningen läggs samtidigt på grafiska design och detaljer - alltifrån leksaken till förpackningen den kommer i. Detta gäller alla leksaker, från pussel och nattlampor till gnuggisar. Kvaliteten på leksakerna och materialet är mycket hög, något som bidrar till både en rolig lek såväl som en kreativ upplevelse. Välj din favorit här nedan - vi utför snabba leveranser.