Färgläggningkit - Zoo zoo (Djeco)

Ett fint färgläggningsset från Djeco! Anpassat för de minsta konstnärerna. Innehåller 6 bilder med enkla och vackra former att färglägga med stora tuschpennor.Formerna lossas sedan från planscherna så här spelar det ingen roll hur mycket färg som hamnar utanför själva bilden - ett lyckat resultat är helt garanterat med detta fina pysselkit. Precis som alla målarkit från Djeco medföljer en visuell instruktionsbok (ingen text) och materialen är av av hög kvalité. Rekommenderas för barn i åldern 3-6 år.
159 kr
CE EjUnder3
Rekommenderad ålder:
  • 3 år
  • 4 år
  • 5 år
Ej i lager
SKU
DJ08990
Färgläggningskit från Djeco anpassad för små händer. 6 bilder med fina former att färglägga och sedan trycka ut och 4 tuschpennor med en färg i var ände alltså sammanlagt 8 olika färger. Förpackningens mått: 23 x 16,5 x 4 cm. Från 3+ år.
Mer information:
CE-märkningCE
Ej under 3EjUnder3

Djeco är ett franskt företag som startade 1954 när grundaren, mamma till den nuvarande VDn, utvecklade lärorika leksaker med betoningen läggs samtidigt på grafiska design och detaljer - alltifrån leksaken till förpackningen den kommer i. Detta gäller alla leksaker, från pussel och nattlampor till gnuggisar. Kvaliteten på leksakerna och materialet är mycket hög, något som bidrar till både en rolig lek såväl som en kreativ upplevelse. Välj din favorit här nedan - vi utför snabba leveranser.