Corolle Calin baddocka oceane (30 cm)

En fin docka att ta med sig i badkaret! Dockan med blå blundögon har armar och ben gjorda av vinylplast och ken kropp som är mjuk och kramgo. Den fungerar minst lika bra att leka med på land som i vatten. Med dockan följer en rosa badval, rosa tröja med prickar och en söt val-applikation, och tuffa byxor med mönster i form av små valar och ett matchande hårband. Från 18 månader.
579 kr
CE
Rekommenderad ålder:
  • 1 år
  • 2 år
  • 3 år
I Lager
SKU
COR-10011
Baddocka från Corolle. Corolles dockor doftar svagt av vanilj och dockan rekommenderas ifrån 18 månader. Den lilla babydockan "Mon Premiere" är 30 cm lång. Torkar snabbt. Från 18 +månader.
Mer information:
CE-märkningCE

Corolle dockor är lekvänliga och fantastiskt fina. Dockorna är designade i Frankrike och det finns dockor för barn från 18 månader och uppåt. Dockorna finns i olika serier som är anpassade efter olika åldersgrupper i både storlek och intresse. Tillbehör och extrakläder finns för varje serie dockor. Det ska vara lätt och kul för alla barn att leka med dockorna. Dessutom har alla Corolles dockor en svag doft av vanilj, ljuvligt tycker vi!