Skapa med stickers - kaniner

En mycket söt pappersmapp med roligt pyssel! Dekorera 6 kaninsilhuetter med fina klistermärken och pappersremsor i härliga färger och former. En rolig aktivitet som håller ditt barn sysselsatt länge. Kanske blir de färdigdekorerade kaninerna en härlig dekoration, eller en fin present till någon barnet tycker om! Från 3-6 år.
69 kr
CE-märkt enligt EN-71 Ej lämplig för barn under 3 år
Rekommenderad ålder:
  • 3 år
  • 4 år
  • 5 år
  • 6 år
Ej i lager
SKU
DJ08938
Dekorera 6 kaniner med färgglada pappersremsor och klistermärken. Detta paket innehåller 52 st pappersremsor, 2 ark med totalt 240 st klistermärken och 6 st kaniner. Detta är en rolig aktivitet för yngre barn. Kaninerna är ca 29 x 22 cm. Från Djeco.
Mer information:
CE-märkningCE-märkt enligt EN-71
Ej under 3Ej lämplig för barn under 3 år

Djeco är ett franskt företag som startade 1954 när grundaren, mamma till den nuvarande VDn, utvecklade lärorika leksaker med betoningen läggs samtidigt på grafiska design och detaljer - alltifrån leksaken till förpackningen den kommer i. Detta gäller alla leksaker, från pussel och nattlampor till gnuggisar. Kvaliteten på leksakerna och materialet är mycket hög, något som bidrar till både en rolig lek såväl som en kreativ upplevelse. Välj din favorit här nedan - vi utför snabba leveranser.