Cuboro pärm 1 - roliga idéer

Ringpärm med roliga idéer och bygginstruktioner! "Basics and Building Plans" är en grundkurs i hur man bygger kulbanor med Cuboro. I den första delen av boken är Cuboro byggsystem, Cuboro basic, förklarat på ett enkelt sätt, och det visas hur man, med bara några få kuber, kan bygga varierade vägar i kulbanan. Den andra delen av boken har ritningar och illustrationer av särskilt spännande vägar som byggs med grundseten "Cuboro basis" och "Cuboro standard", i några fall ingår här även delar från komplement-set. Text på engelska, franska, tyska, italienska, spanska och holländska - EJ SVENSKA.
299 kr
CE-märkt enligt EN-71 Ej lämplig för barn under 3 år
Rekommenderad ålder:
  • 8+
I Lager
SKU
CUB-B1

Lekande lätt på nätet sedan 2005!

20 ritningar för kulbanor - 10 av dessa kan byggas med bas-set (Cuboro standard, Cuboro basis), 4 banor kan byggas med Cuboro standard. 6 banor kräver både delar från Cuboro standard och kompletterande set.
Mer information:
CE-märkningCE-märkt enligt EN-71
Ej under 3Ej lämplig för barn under 3 år

Kvalitetskulbana för alla åldrar!

Cuboro är en schweisisk tillverkare av kulbanesystem vilka består av kuber i naturligt björkträ. Cugolino och Cuboro kan kombineras på många olika sätt. Blocken har spår både på utsidan och inuti vilket gör att man upplever att kulan försvinner och dyker upp från ingenstans.

Ett fascinerande byggsystem som kommer hålla både ditt barn och dig sysselsatt och som håller i generationer.