Cuboro kulbana basic (30 klossar)

Perfekt startset med Cuboro! Både barn och vuxna utmanas efter sin förmåga. Att bygga och leka med Cuboro är ett nöje - men tränar också fingerfärdighet, uppmuntrar koncentration och kreativitet, och utvecklar rumsuppfattning och logiskt tänkande. Börja med en enkel struktur, lägg till ett block, se hur kulan rullar - experimentera och ha kul! Cuboro kan vara precis så komplex som du vill att den ska vara. Kulan kan rulla längs blockens yta ... eller försvinna inuti strukturen och poppa ut på ett helt annat ställe. Otaliga kombinationer är möjliga. Den grundläggande uppsättningen innehåller 30 kuber med 12 olika funktioner - och 5 kulor. Från 5 år. OBS! Pga enormt stor efterfrågan och mycket begränsad tillgång på denna produkt är det bara möjligt att köpa EN Cuboro Basic per kund.
1799 kr
Ekologiskt materiel / tillverkning CE-märkt enligt EN-71 Ej lämplig för barn under 3 år
Rekommenderad ålder:
  • 4 år
  • 5 år
  • 6 år
  • 7 år
  • 8+
Ej i lager
SKU
CUB-0117

Lekande lätt på nätet sedan 2005!

Startset för Cuboro kulbanor. Innehåller 5 kulor och 30 kuber (5 x 5 x 5 cm) tillverkade av björk exklusivt från hållbara skogar i regionen Emmental / Oberaargau i Schweiz. Från 5+ år. OBS! Pga enormt stor efterfrågan och mycket begränsad tillgång på denna produkt är det bara möjligt att köpa EN Cuboro Basic per kund.
Mer information:
CE-märkningCE-märkt enligt EN-71
EkoEkologiskt materiel / tillverkning
Ej under 3Ej lämplig för barn under 3 år

Kvalitetskulbana för alla åldrar!

Cuboro är en schweisisk tillverkare av kulbanesystem vilka består av kuber i naturligt björkträ. Cugolino och Cuboro kan kombineras på många olika sätt. Blocken har spår både på utsidan och inuti vilket gör att man upplever att kulan försvinner och dyker upp från ingenstans.

Ett fascinerande byggsystem som kommer hålla både ditt barn och dig sysselsatt och som håller i generationer.