Cuboro kulbana standard (54 klossar)

Bästa startsetet med Cuboro! Cuboro kulbana är en fantastisk investering och ett arv som kommer att föras vidare i familjen. För barn som har fyllt 5 så är det här en utmaning, och det blir bara roligare ju äldre man blir att försöka skapa en kulbana med klossarna. Att de yngre bara rasar allt man bygger är inga problem eftersom klossarna är otroligt välgjorda och därmed faktiskt fungerar bra som leksak även för de som ännu inte ser charmen med att skapa vägar för kulor att rulla i. Rekommenderas från 5 år och uppåt.

OBS! Pga enormt stor efterfrågan och mycket begränsad tillgång på denna produkt är det bara möjligt att köpa EN Cuboro Std 54 per kund.

2799 kr
Eko CE EjUnder3
Rekommenderad ålder:
  • 4 år
  • 5 år
  • 6 år
  • 7 år
  • 8+
Ej i lager
SKU
CUB-0111

Startset Cuboro Standard med 54 klossar och 5 kulor. Standardblocket har storlek 5 cm x 5 cm x 5 cm och är tillverkat av björkträ. Tillverkat i Schweiz så är det här en leksak med mycket hög kvalitet. Från 5+ år.

OBS! Pga enormt stor efterfrågan och mycket begränsad tillgång på denna produkt är det bara möjligt att köpa EN Cuboro Std 54 per kund.

Mer information:
CE-märkningCE
EkoEko
Ej under 3EjUnder3

Cuboro är en Schweisisk tillverkare av kulbanesystem vilka består av kuber i naturligt björkträ. Deras Cugolino och Cuboro produkter kan kombineras på många olika sätt. Blocken har spår både på ytan och inuti vilket gör att man upplever att de försvinner och dyker upp från ingenstans. Ett fascinerande byggsystem som kommer hålla både ditt barn och dig sysselsatt!