Cugolino Pop (13 klossar)

Låt dina kulor studsa! Den kompletterande uppsättningen Cuboro Cugolino Pop möjliggör fysiska experiment tack vare de 3 trampolinelementen. Var måste kulan komma ifrån för att återvända till rätt spår? Om elementen är placerade på rätt avstånd från varandra är till och med ett trippelhopp möjligt! Setet fungerar bäst om det används tillsammans med Cuboro eller Cugolinos bas set. Från 5 år och uppåt.
799 kr
Ekologiskt materiel / tillverkning CE-märkt enligt EN-71 Ej lämplig för barn under 3 år
Ej i lager
SKU
CUB-0085

Lekande lätt på nätet sedan 2005!

Innehåller 3 trampolinelement med speciellt gummimaterial som låter kulorna studsa till en annan del av kulbanan. Setet innehåller även en tratt, behållare och andra byggnadselement. En enkel kulbana kan byggas av delarna i förpackningen men tanken är att man kombinerar "Pop" med ett större bas-set Cuboro eller Cugolino. Från 5+ år.
Mer information:
CE-märkningCE-märkt enligt EN-71
EkoEkologiskt materiel / tillverkning
Ej under 3Ej lämplig för barn under 3 år

Kvalitetskulbana för alla åldrar!

Cuboro är en schweisisk tillverkare av kulbanesystem vilka består av kuber i naturligt björkträ. Cugolino och Cuboro kan kombineras på många olika sätt. Blocken har spår både på utsidan och inuti vilket gör att man upplever att kulan försvinner och dyker upp från ingenstans.

Ett fascinerande byggsystem som kommer hålla både ditt barn och dig sysselsatt och som håller i generationer.