Den magnetiska labyrinten

Leksaker som fungerar för ett såväl som för två barn är ovärderliga. När regnet står som spön i backen utanför så kommer den magnetiska labyrinten från Anatex som en räddning. Det här är en leksak som bjuder in till problemlösning såväl som koordination, men det är inget som barnen funderar så mycket på för de har fullt upp med att få kulorna till labyrintens mitt. Med en design av hållbart trä och en konstruktion som ser till att kulorna aldrig trillar ur så är det här också en perfekt leksak att ta med sig på resan så att man slipper de otaliga “är vi framme nu?”
449 kr
CE-märkt enligt EN-71 Ej lämplig för barn under 3 år
Rekommenderad ålder:
  • 3 år
  • 4 år
Ej i lager
SKU
ANX-113

Lekande lätt på nätet sedan 2005!

Anatex skapar kvalitetsspel där barn kan leka ensamma eller tillsammans. Den magnetiska labyrinten ger uppgiften att få fem röda och fem blåa kulor till labyrintens mitt. Det här kan bli en tävling mellan två där den som får all fem kulor först i mål vinner. Leksaken har fått pris av förskolelärare för att den erbjuder öga-till-handkoordination. Passar för åldrar 3-6 år. Storlek: 30 cm x 38 cm x 2 cm
Mer information:
CE-märkningCE-märkt enligt EN-71
Ej under 3Ej lämplig för barn under 3 år

Anatex tillverkar hållbara leksaker av hög kvalitet som passar både hemma, på förskolan och i vänterummet. Aktivitetsleksakerna utvecklar öga-hand-koordination och andra finmotoriska färdigheter. Den unika, innovativa designen lockar fram barnets intresse, utmanar till kreativitet och stimulerar fantasin.