Det magnetiska tåget

Det magnetiska tåget från Anatex rekommenderas till barn i åldrarna 2-4, men så snart den här leksaken anländer så inser man att det är få som kan hålla fingrarna borta. Nu rekommenderar vi att ni i första hand låter barnen föra kulorna genom tåglabyrinten. Vuxna kan testa sin finmotorik efter läggdags! Det här är en leksak som man aldrig tröttnar på och då är det bra att den håller en så hög kvalitet så att man kan fortsätta leka med den, år ut och år in.
299 kr
CE-märkt enligt EN-71
Rekommenderad ålder:
  • 2 år
  • 3 år
Ej i lager
SKU
ANX-121

Lekande lätt på nätet sedan 2005!

Det magnetiska tåget är en träleksak med en plexiglasplatta som ser till att de fem röda och fem blåa kulorna stannar kvar i leksaken. Den passar bra att ta med på resan och rekommenderas som stimulans för logiskt tänkande, öga-till-handkoordination och problemlösning. Passar åldrar 2-4 Storlek: 30 cm x 28 cm x 1.5 cm
Mer information:
CE-märkningCE-märkt enligt EN-71

Anatex tillverkar hållbara leksaker av hög kvalitet som passar både hemma, på förskolan och i vänterummet. Aktivitetsleksakerna utvecklar öga-hand-koordination och andra finmotoriska färdigheter. Den unika, innovativa designen lockar fram barnets intresse, utmanar till kreativitet och stimulerar fantasin.