Docka - Årstider

Från Adora Dolls så kommer det unika dockor av mycket hög kvalitet och en mjuk följsamhet som gör att man inte kan låta blir att hålla i och leka med dockan. Adora Årstider dockan är precis som alla andra Adora dockor, handgjord med ett handmålat ansikte vilket betyder att varje docka är unik med ett helt eget uttryck. Dockan kallas för Årstider för att den kommer med fyra olika klänningar, en för varje årstid! Med en ordentlig vikt och fina egenskaper som mjukt hår samt en doft av bebispuder så bjuder hon in till timmar av lek, och i barnets fantasivärld så kan hon vara allt från ett litet syskon att sköta om till en väninna som deltar i olika lekar.
1499 kr
CE-märkt enligt EN-71 Ej lämplig för barn under 3 år
Ej i lager
SKU
AD-2020926

Lekande lätt på nätet sedan 2005!

Sedan år 2000 så har Adora Dolls skapat handgjorda dockor som har tagit världen med storm. Det här är dockor som upplevs som mycket verkliga med fantastisk design. Dockorna passar både pojkar och flickor, och de kan också fungera som samlarobjekt. Adora Årstider är cirka 50 centimeter hög, hon har mörkblont hår och blå ögon. Dockan är säker från 3 år men rekommenderas från 7 år.
Mer information:
CE-märkningCE-märkt enligt EN-71
Ej under 3Ej lämplig för barn under 3 år

Vackra dockor att samla på och leka med!

Det amerikanska varumärket Adora Dolls tillverkar dockor av mycket god kvalitet. Dockorna har mjuka, kramgoa kroppar och handmålade ansikten. Med varje docka medföljer två- tre- eller fyradelars plagg tillverkade i de mjukaste materialen. De 51 cm långa dockorna kan även kläs i "riktiga" babykläder i de minsta storlekarna.