Dodge Dice

I detta snabbrörliga tärningsspel finns det ett enkelt mål - undvik straffpoängen. Rulla tärningarna och försöka att inte matcha färgerna med straffen. Använd dina marker för att hoppa över en tur, men spendera dem klokt annars kan du bli träffad med stora poäng! Målet är att avsluta spelet med den lägsta poängen och fly med en vinst! Rekommenderad från 8 år.
115 kr
CE EjUnder3 Prisbelönad
Rekommenderad ålder:
  • 8+
I Lager
SKU
GW1202
Dodge Dice är ett bra spel för att lära sig om principerna för sannolikhet och risk. Inte bara är tärningarna anordnade på ett sådant sätt att det finns en mindre sannolikhet att samla högre poäng, men spelet har varit utformat så att sannolikheten för att samla poäng eskalerar när en runda fortsätter. Ha detta i åtanke när du väger hur du spenderar dina Skip Chips. Naturligtvis, som med alla tärningsspel finns ett visst element av tur inblandat. Spelet innehåller 10 stycken tärningar, 18 stycken Skip Chips och instruktioner. Oppenheim Toy Portfolio Gold 2015, Dr. Toy's Best Vacation Products, Major Fun Award.
Mer information:
CE-märkningCE
Ej under 3EjUnder3
PrisbelönadPrisbelönad

Gamewright grundades 1994 av fyra föräldrar vars barn ville ha roliga spel. Gamewrights mål är att skapa underbara familjespel och kortspel som både barn och föräldrar vill spela. Spelen ska bidra till skratt, lärande, vänskap och skoj. Gamewright är ett amerikanskt företag och de flesta av deras spel tillverkas i USA. Spelen har vunnit flera utmärkelser från Oppenheim Toy Portfolio, Dr. Toy, Mensa mfl. från Oppenheim Toy Portfolio, Dr. Toy, Mensa, mm