3D Pusselkub i burk (9 bitar)

Kan du bygga en kub av klossarna? Ett klassiskt pussel där 9 L-formade träklossar ska sättas ihop och bilda en kub. Klossarna ligger i en fin liten låda med lock och är lätt att ta med sig - ryms t o m i handväskan! Från 3 år och uppåt.
109 kr
Eko CE
Rekommenderad ålder:
  • 3 år
  • 4 år
  • 5 år
  • 6 år
I Lager
SKU
PT-4134
3D pusselkub i 9 delar från Plan Toys. Tillverkat i solitt trä från hållbara odlingar. 6 klossar i olika färger, 3 klossar i träfärg. Mått (klossar): 3,4 x 3,4 x 1,7 cm. Mått (plåtburk med lock): 8,5 x 8,5 x 5 cm. Utmärkt för träning av problemlösning, logiskt tänkande och koordination. Från 3+ år.
Mer information:
CE-märkningCE
EkoEko

PlanToys är företaget som sedan 30 år tillbaka jobbat för att barn ska kunna leka med fina, pedagogiska leksaker som både är roliga och snälla mot miljön. Leksakerna är tillverkade i massivt trä eller, den egna uppfinningen, PlanWood som är malda restprodukter från träproduktionen vilka infärgats med organiska färger och därefter blandats med ett organiskt bindemedel. PlanWood gör det möjligt att ge leksakerna former som inte massivt trä tillåter. Mycket behagliga att hålla i och härliga att leka med!