Instrument - påfågel kastanjett (från Plan Toys)

Greppvänlig kastanjett för de yngsta! Ett underbart musikinstrument i form av en vacker påfågel. Det är aldrig för tidigt att upptäcka musik och rytmer! Från 18 månader och uppåt.
85 kr
CE-märkt enligt EN-71
Rekommenderad ålder:
  • 1 år
  • 2 år
  • 3 år
Ej i lager
SKU
PT-6432

Lekande lätt på nätet sedan 2005!

Musikinstrument kastanjett från PlanToys. Tillverkat av solitt trä från hänsynsfullt avverkade gummiträd som slutat producera latex. Vingarna är tillverkade av det miljösmarta materialet PlanWood som består av sågspån från produktionen, ekologiska, giftfria färger och giftfritt lim. Mått ca 10 x 9,5 x 4 cm. Från 18+ månader.
Mer information:
CE-märkningCE-märkt enligt EN-71

Barn och miljövänliga leksaker!

PlanToys är företaget som sedan 30 år tillbaka jobbat för att barn ska kunna leka med fina, pedagogiska leksaker som både är roliga och snälla mot miljön. Leksakerna är tillverkade i massivt trä eller, den egna uppfinningen, PlanWood som är malda restprodukter från träproduktionen vilka infärgats med organiska färger och därefter blandats med ett organiskt bindemedel. PlanWood gör det möjligt att ge leksakerna former som inte massivt trä tillåter. Mycket behagliga att hålla i och härliga att leka med!