Min första kamera (Plan Toys)

Fotografens första kamera! En härlig lekkamera tillverkad i PlanWood vilket ger den en härlig finish och mjuka kanter. Titta i sökaren, vrid på objektivet och tryck på knappen. Kameran är samtidigt ett kalejdoskop som ger en rolig bild av världen på andra sidan. Kameran har en rem av tyg att hålla i. Säg omelette! Från 18 månader.
159 kr
Ekologiskt materiel / tillverkning CE-märkt enligt EN-71 Ej lämplig för barn under 3 år
Rekommenderad ålder:
  • 1 år
  • 2 år
  • 3 år
Ej i lager
SKU
PT-5633

Lekande lätt på nätet sedan 2005!

Leksakskamera med kalejdoskop från PlanToys. Stimulerar fantasin och ger visuella upplevelser. Tränar finmotoriken. Tillverkad av PlanWood™ (malda restprodukter från träproduktionen, organiskt bindemedel och organiska färger). Mått: 10 x 8 x 5 cm. Från 18+ månader.
Mer information:
CE-märkningCE-märkt enligt EN-71
EkoEkologiskt materiel / tillverkning
Ej under 3Ej lämplig för barn under 3 år

Barn och miljövänliga leksaker!

PlanToys är företaget som sedan 30 år tillbaka jobbat för att barn ska kunna leka med fina, pedagogiska leksaker som både är roliga och snälla mot miljön. Leksakerna är tillverkade i massivt trä eller, den egna uppfinningen, PlanWood som är malda restprodukter från träproduktionen vilka infärgats med organiska färger och därefter blandats med ett organiskt bindemedel. PlanWood gör det möjligt att ge leksakerna former som inte massivt trä tillåter. Mycket behagliga att hålla i och härliga att leka med!