Wishbone 3-i-1 barncykel - limited edition Music

En innovativ balans och gåcykel! Wishbone "Music" är en "limited edition" balans och gå-cykel från Nya Zeeland. Produkten är tre cyklar i en - en gå-spring-trehjuling utan pedaler, en liten balanscykel och en större balanscykel. På så sätt passar cykeln ditt barn från 1 till 5 år. Av praktiska skäl kan vi tyvärr inte erbjuda presentinslagning av den här produkten.
Reducerat pris 1599 kr Ordinarie pris 2299 kr
Ekologiskt materiel / tillverkning CE-märkt enligt EN-71 Prisbelönad produkt
Rekommenderad ålder:
  • 1 år
  • 2 år
  • 3 år
  • 4 år
  • 5 år
Ej i lager
SKU
WB-2017

Lekande lätt på nätet sedan 2005!

Gå, spring och balanscykel från Wishbone. 3-i-1 cykel för barn i åldern ca 1-5 år. Steg 1: En Wishbone cykel börjar som en trehjuling utan pedaler för barn från 1 år - även ett barn som ännu inte lärt sig gå kan ha roligt med den. Steg 2: När barnet är redo för en utmaning kan ett hjul tas bort och axeln bytas ut och den blir en springcykel eller balanscykel. Barnet kan då enkelt lära sig det viktigaste momentet för att kunna cykla - att balensera. Steg 3: När barnet blir större kan själva ramen roteras och cykeln kan justeras för att passa barn upp till 5-6 år. Efter att ha lärt sig balensera på en Wishbone kan barnet sedan enkelt börja på en "riktig" cykel med pedaler. Wishbone är tillverkade av FSC trä, hjulen tillverkas av 60% återvunnen plast. Produkten kräver montering av vuxen.
Mer information:
CE-märkningCE-märkt enligt EN-71
EkoEkologiskt materiel / tillverkning
PrisbelönadPrisbelönad produkt

Nybörjarcykel från Nya Zeeland

Nya Zeeländska Wishbone Design Studio designar och tillverkar innovativa barnprodukter med flera funktioner som kan används länge. Wishbone är även "grön" - deras träprodukter tillverkas av FSC trä från egna plantager. Cykelhjulen tillverkas av 60% återvunnet material. Ett varumärke som passar "aktiva familjer, desigälskare och medvetna konsumenter"