Ordnings-klossar (Plan Toys)

Smygträna på matte! Roliga klossar som genom lek introducerar matematiska begrepp så som räkning, jämförelse, storleksordning förhållande och area för barnet. De fem klossarna med samma bas men olika längder är pedagogoska, roliga att leka med och dessutom mycket fina i olika gröna nyanser! Från 3 år och uppåt.
159 kr
Ekologiskt materiel / tillverkning CE-märkt enligt EN-71 Ej lämplig för barn under 3 år
Rekommenderad ålder:
  • 3 år
  • 4 år
I Lager
SKU
PT-5370

Lekande lätt på nätet sedan 2005!

Pedagogisk leksak från PlanToys. Tillverkat av trä. Giftfria färger. Plan Toys "Essentials serie" innehåller pedagogiska leksaker som på ett kreativt sätt uppmuntrar barnet att observera, undersöka och skapa. Innehåller 5 träblock med olika längd, från 3,4 till 17, 5 cm, alla med basen 3,4 x 3,4 cm. Från 3+ år.
Mer information:
CE-märkningCE-märkt enligt EN-71
EkoEkologiskt materiel / tillverkning
Ej under 3Ej lämplig för barn under 3 år

Barn och miljövänliga leksaker!

PlanToys är företaget som sedan 30 år tillbaka jobbat för att barn ska kunna leka med fina, pedagogiska leksaker som både är roliga och snälla mot miljön. Leksakerna är tillverkade i massivt trä eller, den egna uppfinningen, PlanWood som är malda restprodukter från träproduktionen vilka infärgats med organiska färger och därefter blandats med ett organiskt bindemedel. PlanWood gör det möjligt att ge leksakerna former som inte massivt trä tillåter. Mycket behagliga att hålla i och härliga att leka med!