Pussel-kuber (Plan Toys)

Klassiskt kubpussel! 9 träblock med olika sidor - en sida med siffrorna 1-9, en sida med prickar 1-9 och de övriga sidorna med bilder som kan läggas till 4 olika bilder. Roliga att pussla med och stapla på varandra samtidigt som barnet kan lära sig nummer och nummer ordning. Från 2 år och uppåt.
219 kr
Ekologiskt materiel / tillverkning CE-märkt enligt EN-71
Rekommenderad ålder:
  • 2 år
  • 3 år
  • 4 år
I Lager
SKU
PT-5430
Pusselkuber från PlanToys. Tillverkat av massivt trä från hållbara odlingar. Målat med giftfria färger. 9 st kuber. Mått kub: 4 x 4 x 4 cm. Barnet lär sig logiskt tänkande och problemlösning samt utvecklar finmotoriken och får en förståelse för enkla matematiska begrepp. Från 2+ år.
Mer information:
CE-märkningCE-märkt enligt EN-71
EkoEkologiskt materiel / tillverkning

PlanToys är företaget som sedan 30 år tillbaka jobbat för att barn ska kunna leka med fina, pedagogiska leksaker som både är roliga och snälla mot miljön. Leksakerna är tillverkade i massivt trä eller, den egna uppfinningen, PlanWood som är malda restprodukter från träproduktionen vilka infärgats med organiska färger och därefter blandats med ett organiskt bindemedel. PlanWood gör det möjligt att ge leksakerna former som inte massivt trä tillåter. Mycket behagliga att hålla i och härliga att leka med!