Hans och Greta - sagoklossar (15 bitar, Fairwood)

Träklossar med sagotema! Hans och Greta, den elaka häxan, pepparkakshuset, djur, träd och en bakugn...allt på en fin träbricka med kant. Roliga att leka med, pussla tillbaka i ramen och ha med när man berättar den lite läskiga sagan. Alla delar är tillverkade i gummiträ från kontrollerade odlingar av träd som slutat producera latex. Från 3 år.
149 kr
Ekologiskt materiel / tillverkning CE-märkt enligt EN-71 Ej lämplig för barn under 3 år
Rekommenderad ålder:
  • 3 år
  • 4 år
  • 5 år
I Lager
SKU
FW-2004
14 sagoklossar av gummiträ i en ram från Fairwood. Tillverkade på Sri Lanka av gummiträd som återplanteras och endast de träd som slutat producera latex används i produktionen. Målat med giftfria färger. Mått: 38,5 x 11,2 x 1,9 cm. Från 3+ år.
Mer information:
CE-märkningCE-märkt enligt EN-71
EkoEkologiskt materiel / tillverkning
Ej under 3Ej lämplig för barn under 3 år

FairWoods ekologiska leksaker tillverkas i Sri Lanka. Träleksakerna är av gummiträ från träd som slutat producera latex och återplanteringen är noga reglerad och övervakad. Samtliga företag i tillverkningsprocessen är miljöcertifierade av den internationella organisationen FSC. Fairwood eftersträvar att "erbjuda unika produkter av hög kvalité som antingen har en praktisk funktion och/eller ett pedagogiskt innehåll". Leksakerna är målade med giftfria färger och träleksakerna är charmiga och personliga.