Domino Race (22 delar -Plan Toys)

Färgglada dominobrickor i en liten låda! Ställ upp de 22 färgmatchade träbrickorna och se om du genom att putta på en kan få alla att falla. Den klassiska dominobanan är både rolig att bygga och låta falla, samtidigt som koordination, koncentration och finmotorik sätts på prov och utvecklas. Dominobrickorna (utan prickar - inte tänk att spela domino med) ligger i en fin plåtask med lock och är lätta att ta med sig. Från 3 år och upppåt.
99 kr
Eko CE EjUnder3
Rekommenderad ålder:
  • 3 år
  • 4 år
  • 5 år
  • 6 år
  • 7 år
Ej i lager
SKU
PT-4135
Brickor för dominorace från Plan Toys. Tillverkat av massivt trä från hållbara odlingar. Giftfria färger. 22 brickor i träfärg, gul, orange, röd och en svart. Mått (brickor): 3,5 x 1,7 x 0,5 cm. Mått: (plåtask med lock): 8,5 x 8,5 x 5 cm. Från 3+ år.
Mer information:
CE-märkningCE
EkoEko
Ej under 3EjUnder3

PlanToys är företaget som sedan 30 år tillbaka jobbat för att barn ska kunna leka med fina, pedagogiska leksaker som både är roliga och snälla mot miljön. Leksakerna är tillverkade i massivt trä eller, den egna uppfinningen, PlanWood som är malda restprodukter från träproduktionen vilka infärgats med organiska färger och därefter blandats med ett organiskt bindemedel. PlanWood gör det möjligt att ge leksakerna former som inte massivt trä tillåter. Mycket behagliga att hålla i och härliga att leka med!