Husdjur set (Plan Toys)

Ta hand om gosedjuren! Ett fint litet set med transportväska, borste, matskål, mat, en boll, ett halsnandoch ett hundpass. llt i tyg. Plan Toys är greppvänliga för små händer och alla delarna har mjuka runda kanter. Perfekt för den lilla djurälskaren! Från 3 år och uppåt.
329 kr
Eko CE EjUnder3
Rekommenderad ålder:
  • 3 år
  • 4 år
  • 5 år
I Lager
SKU
PT-3491
Skötselväska från PlanToys. Tillverkat i tyg och trä/PlanWood från kontrollerade odlingar. Väskan tål 40 grader handtvätt och kan strykas på medelhög värme. Giftfria färger och lim. Tränar finmotoriken och koordination samt uppmuntrar fantasilek. Utvecklar sociala samspel, språk och kommunikationsförmåga. Från 3+ år. Obs - gosedjuret ingår ej.
Mer information:
CE-märkningCE
EkoEko
Ej under 3EjUnder3

PlanToys är företaget som sedan 30 år tillbaka jobbat för att barn ska kunna leka med fina, pedagogiska leksaker som både är roliga och snälla mot miljön. Leksakerna är tillverkade i massivt trä eller, den egna uppfinningen, PlanWood som är malda restprodukter från träproduktionen vilka infärgats med organiska färger och därefter blandats med ett organiskt bindemedel. PlanWood gör det möjligt att ge leksakerna former som inte massivt trä tillåter. Mycket behagliga att hålla i och härliga att leka med!