Crayon rocks - Just rocks (64 st, 4 x 16 färger)

En stor låda med Crayon Rocks! Crayon Rocks är vackra små kritor tillverkade av vax från sojabönor, färgade med naturliga mineralpigment. Färgerna är starka och härliga och och går att färglägga med i flera lager. Den speciella formen uppmuntrar "penngreppet"-då man måste hålla kritan mellan tummen och fekfingret. Lådan innehåller 64 kritor i 16 färger (4 av varje) och är perfekt för större barngrupper och förskolor. Från 3 år. OBS! Kvävningsrisk för barn under 3.
499 kr
Eko CE EjUnder3
Rekommenderad ålder:
  • 3 år
  • 4 år
  • 5 år
  • 6 år
  • 7 år
Ej i lager
SKU
CRX-64J

Kritstenar för träning av penngreppet. Tillverkade av vax från sojabönor och naturliga mineralpigment-helt giftfria. Mått kritsten: 3,8 x 1,9 x 1,9 cm. Mått låda: 15 x 15 x 4 cm. Setet innehåller 64 kritor, 16 färger och 4 av varje färg: röd, rosa, blå, ljusblå, grön, ljusgrön. mörkgul, ljusgul, orange, persika, ljuslila, brunt, beige, svart och grå. 64 kritor räcker till en förskola eller skolklass på ca 25 personer i ca ett år. Läs mer om Crayon Rocks på ABC Leksakers Blogg.

Mer information:
CE-märkningCE
EkoEko
Ej under 3EjUnder3

Crayon Rocks är tillverkade av naturligt sojavax från sojabönor odlade i USA. Färgerna kommer från naturliga mineralpigment, de är säkra och giftfria. Kritorna är lätta att färglägga med och uppmuntrar ett penngrepp.