Loading..

Product was successfully added to your shopping cart.

 

Inga produkter i varukorgen

Ekologiska och miljövänliga barn- och babyleksaker | ABC Leksaker - Balett

Eko - Kvalitetsleksaker med ballerinatema

Leksaker med hänsyn till miljön

Vårt mål är att erbjuda roliga, kreativa och säkra leksaker där tillverkaren har tagit lite extra hänsyn till miljön. Vissa av våra barnleksaker är ekologiska i produktion, andra är miljövänliga eftersom återvunna eller förnyelsebara material används. Vi har även leksaker som hjälper barnet att förstå ekologiska alternativ och den egna påverkan på jorden.

Fokus på eko

Här har vi samlat olika sorters leksaker som har ett extra stort fokus på eko och miljö, alla från kända och omtyckta tillverkare. Eftersom alla leksakerna är väl utvalda och tillverkade för att hålla länge kan du räkna med att du får en unik leksak som barnet kommer att uppskatta år efter år, och som även ett yngre syskon kan få ärva. Ja om det äldre syskonet tillåter det, såklart.

Undrar du varför en viss leksak finns med här? Fråga oss, vi förklarar mer än gärna! Välj din favorit här idag - vi utför snabba leveranser.


Här hittar du vårt uppskattade utbud av förtjusande dockor och utklädningskläder för alla små ballerinor. Uppmuntra till fantasifulla rollekar med en ballerinadräkt, med dess fina detaljer och en glittrande tiara blir det lätt för barnet att drömma bort sig bort till en stor scen. Alla leksaker är omsorgsfullt utvalda för att vara lika inspirerande till lek som lärorika. Är du på jakt efter en ballerinadocka? Vi har både mjuka dockor för de minsta såväl som dockor för de lite större barnen. Vill du ha dansinspirerade dekaler till badkaret, eller kanske balettmagneter? Från barnkläder till gosedjur, här hittar du allt inom temat balett.