Loading..

Product was successfully added to your shopping cart.

 

Inga produkter i varukorgen

Ekologiska och miljövänliga barn- och babyleksaker | ABC Leksaker - Leksakskök & köksleksaker för alla barn

Eko - Köksleksaker för den lilla kocken

Leksaker med hänsyn till miljön

Vårt mål är att erbjuda roliga, kreativa och säkra leksaker där tillverkaren har tagit lite extra hänsyn till miljön. Vissa av våra barnleksaker är ekologiska i produktion, andra är miljövänliga eftersom återvunna eller förnyelsebara material används. Vi har även leksaker som hjälper barnet att förstå ekologiska alternativ och den egna påverkan på jorden.

Fokus på eko

Här har vi samlat olika sorters leksaker som har ett extra stort fokus på eko och miljö, alla från kända och omtyckta tillverkare. Eftersom alla leksakerna är väl utvalda och tillverkade för att hålla länge kan du räkna med att du får en unik leksak som barnet kommer att uppskatta år efter år, och som även ett yngre syskon kan få ärva. Ja om det äldre syskonet tillåter det, såklart.

Undrar du varför en viss leksak finns med här? Fråga oss, vi förklarar mer än gärna! Välj din favorit här idag - vi utför snabba leveranser.


Är ditt barn intresserad av matlagning? Då har du kommit rätt! Här erbjuder vi ett brett och kvalitativt sortiment på temat matlagning, från komplett utrustade leksakskök till köksleksaker för både stora och små barn. Med förtjusande leksaksmat och väl genomtänka produkter erbjuder vi kvalitativa leksaker som tåls att lekas med. Låt barnet leka med härliga livsmedel i trä, vi har allt från ost och fisk till bröd. Allt av högsta kvalitet och med en unik design. Är du på jakt efter ett BBQ-set, eller kanske lite exotiska frukter? Ska lite kaffe bryggas? Oavsett vad den lilla kocken ska få hittar du allt från låtsasmat till utklädningskläder här.