Stapelleksak ringar med mus (Plan Toys)

En söt stapelleksak från Plan Toys! En riktigt fin stapelleksak som består av bas och 5 ringar i olika glada färger och storlekar tillverkade av PlanWood. Längst upp sätter man musens huvud som är tillverkad av trä. Pinnen är fäst vid basen med en resårsnodd vilket gör den flexibel och säkrare. Upptäck färger, storlekar och fomer! Från 18 månader.
199 kr
Eko CE
Rekommenderad ålder:
  • 1 år
  • 2 år
I Lager
SKU
PT-5681
Stapelleksak 7 delar av trä från hållbart avverkade gummiträd och PlanWood. Från Plan Toys. Höjd:16 cm. Diameter bas: ca 9 cm. Utvecklande för barnets finmotorik, kreativt tänkande, tidig matematisk förståelse och sociala utveckling i form av språk och kommunikation. Från 18+ månader.
Mer information:
CE-märkningCE
EkoEko

PlanToys är företaget som sedan 30 år tillbaka jobbat för att barn ska kunna leka med fina, pedagogiska leksaker som både är roliga och snälla mot miljön. Leksakerna är tillverkade i massivt trä eller, den egna uppfinningen, PlanWood som är malda restprodukter från träproduktionen vilka infärgats med organiska färger och därefter blandats med ett organiskt bindemedel. PlanWood gör det möjligt att ge leksakerna former som inte massivt trä tillåter. Mycket behagliga att hålla i och härliga att leka med!