Loading..

Product was successfully added to your shopping cart.

 

Inga produkter i varukorgen

Ekologiska träleksaker för barn - Leksaker med häst för barn i alla åldrar

Träfigurer (Eko) - Hästar utvalda med omsorg

Ekologiska träleksaker

Här hittar du vårt uppskattade sortiment av vackra träfigurer från välkända Holztiger, Plan Toys, mm. Dessa ekologiska träleksaker är perfekt för små barnhänder, lika bra för lek som för dekoration på hyllan. Holztigers figurer är tillverkade i Europa samt handgjorda och handmålade med giftfri, vattenbaserad färg.

Lekvänliga figurer för barn

Undulater, ankor, renar, bisonoxar, pirater, här har vi något för alla. Figurerna är tillverkade i en lekvänlig, stabil form av hög kvalitet och med en lång varighet. De är därmed perfekta för att låtas gå i arv till yngre syskon.


Upptäck vårt förtjusande sortiment med allt som rör hästar! Eftersom vi vet hur många barn som älskar hästar har vi varit noga med att omsorgsfullt välja ut allt från leksaker till gosedjur med hästtema, lika vackra att se på som roliga att leka med. Sortera gärna på ålder för att enklare hitta det du är ute efter. Har du letat efter en häst som magnetdocka med tillhörande accessoarer, eller behöver stallet fler handmålade hästar från Schleich? Ska barnet kanske få ett helt ridcenter i present? Oavsett om du har en bestämd idé om vad du vill ha eller om du vill få lite inspiration först kan du vara säker på att hitta det här.