Väg och tågbana starset (8+1 delar, Plan Toys)

Vägar och spår i flexibelt gummi! Bygg vägar och spår till Plan Toys bilar och tåg i serien Rail & Road. Startersetet innehåller 8 delar med bilväg på ena sidan och tågspår på den andra. Tack vare gummits flexibilitet kan man bygga på många olika underlag, i backar och gropar. En liten röd träbil följer med! Från 3 år och uppåt.
389 kr
Ekologiskt materiel / tillverkning CE-märkt enligt EN-71 Ej lämplig för barn under 3 år
Rekommenderad ålder:
  • 3 år
  • 4 år
I Lager
SKU
PT-6273
Dubbelsidiga väg/spår-delar till Plan Toys serie Road & Rail. Innehåller 8 delar, 4 raka (en med övergångsställe) och 4 svängda som om de alla byggs ihop blir ca 51 x 51 cm. Tillverkat av gummi. Det finns fler bilar, tåg och tillbehör i serien (säljes separat). skötselråd i förpackningen. Från 3+ år.
Mer information:
CE-märkningCE-märkt enligt EN-71
EkoEkologiskt materiel / tillverkning
Ej under 3Ej lämplig för barn under 3 år

PlanToys är företaget som sedan 30 år tillbaka jobbat för att barn ska kunna leka med fina, pedagogiska leksaker som både är roliga och snälla mot miljön. Leksakerna är tillverkade i massivt trä eller, den egna uppfinningen, PlanWood som är malda restprodukter från träproduktionen vilka infärgats med organiska färger och därefter blandats med ett organiskt bindemedel. PlanWood gör det möjligt att ge leksakerna former som inte massivt trä tillåter. Mycket behagliga att hålla i och härliga att leka med!