Elefant-pussel med 3 bitar (Plan Toys)

Greppvänligt pussel för de yngsta! Ett lite annorlunda pussel med 3 bedårande elefanter i olika storlekar. Varje elefant är en pusselbit som läggs på den utstansade ytan på pusselbrickan. Materialet är skönt att hålla i, tillverkat helt i PlanWood med mjuka behagliga kanter. Kanske ni hittar på en liten historia om den gulliga elefantfamiljen också? Från 18 månader och uppåt.
219 kr
Eko CE
Rekommenderad ålder:
  • 1 år
  • 2 år
I Lager
SKU
PT-4635
Pussel från Plan Toys. Förpackningen innehåller en pusselbricka (21 x 14 cm) och 3 pusselbitar. Tillverkat av PlanWood (malda restprodukter från träproduktionen, färgade med organiska färger och blandade med ett organiskt bindemedel). Från 18+ månader.
Mer information:
CE-märkningCE
EkoEko

PlanToys är företaget som sedan 30 år tillbaka jobbat för att barn ska kunna leka med fina, pedagogiska leksaker som både är roliga och snälla mot miljön. Leksakerna är tillverkade i massivt trä eller, den egna uppfinningen, PlanWood som är malda restprodukter från träproduktionen vilka infärgats med organiska färger och därefter blandats med ett organiskt bindemedel. PlanWood gör det möjligt att ge leksakerna former som inte massivt trä tillåter. Mycket behagliga att hålla i och härliga att leka med!