Djeco magnetiskt spel fishing dream

Fiska efter söta och fina, mönstrade fiskar! Detta roliga spel går ut på att fånga flest fiskar med hjälp av två magnetiska fiskespön. Ett härligt spel som du kan spela tillsammans med ditt barn. Fiskarna är av trä och kommer i en fint illustrerad låda som du även kan använda som damm till fiskarna! Från 2 år.
235 kr
CE-märkt enligt EN-71
Rekommenderad ålder:
  • 2 år
  • 3 år
I Lager
SKU
DJ01650

Lekande lätt på nätet sedan 2005!

Magnetspel från Djeco. Innehåller 12 fiskar i trä och 2 magnetiska fiskespön - använd de magnetiska fiskespöna för att fiska - eller gå i tur ordning och se vem som kan få napp! Ett tips är att använda den fina lådan som fiskarnas damm! Lådan mäter 28 x 17 x 3 cm. Rekommenderad från 2+ år.
Mer information:
CE-märkningCE-märkt enligt EN-71

Djeco är ett franskt företag som startade 1954 när grundaren, mamma till den nuvarande VDn, utvecklade lärorika leksaker med betoningen läggs samtidigt på grafiska design och detaljer - alltifrån leksaken till förpackningen den kommer i. Detta gäller alla leksaker, från pussel och nattlampor till gnuggisar. Kvaliteten på leksakerna och materialet är mycket hög, något som bidrar till både en rolig lek såväl som en kreativ upplevelse. Välj din favorit här nedan - vi utför snabba leveranser.