Fallskärm för barnlek (3,5 m)

Fallskärm för roliga lekar! Den perfekta leksaken för barnkalas eller då man vill ha något kul att göra med en grupp barn som spritter av energi. Med 8 starka handtag kan alla vara med och låta fallskärmen stiga för att sedan falla. Barn kan gömma sig i mitten eller springa från den ena sidan till den andra. Man kan skapa hur många lekar som helst, och det går lika bra att leka inomhus som utomhus. Fallskärmen är också fin som dekoration i barnrummet då den inte används. Från 3 år.

Hitta 8 roliga lekar med ett fallskärm i bloggen.

399 kr
CE-märkt enligt EN-71 Ej lämplig för barn under 3 år
Rekommenderad ålder:
  • 3 år
  • 4 år
  • 5 år
  • 6 år
  • 7 år
  • 8+
Ej i lager
SKU
GON-2302

Lekande lätt på nätet sedan 2005!

Den färgglada fallskärmen är 3,5 m i diameter och kommer med 8 handtag. Runt ytterkanten så löper det ett 10 mm tjockt rep som ger ytterligare styrka till konstruktionen och som även ger plats för fler barn att hålla i. Fallskärmen är gjord av brandresistent polyester. Från Gonge.
Mer information:
CE-märkningCE-märkt enligt EN-71
Ej under 3Ej lämplig för barn under 3 år

Varje barn är unikt...

...och behöver individuell uppmärksamhet för att utvecklas. Gonge Creative Learning är ett danskt företag som tillverkar pedagogiska leksaker som har som mål att hjälpa barnet utvecklas medan det leker. Leksakerna är noggrant designade för att utmana barnets fysiska gränser, utveckla deras kognitiva färdigheter och uppmuntra social interaktion. Passar bra både hemma och i förskolan!