Fantasy Blocks (26 pieces)

Färgglada block i fantasifulla färger! Dessa tjugosex block i klara färger och okonventionella former ger barnet en större kreativ frihet i leken. Alla block är olika! Hologram, glitter och spegelfolie ger lekuppleverlsen ytterligare dimensioner. Perfekt hjälpmedel för att utveckla koordination och finmotorik. Från 1 år och uppåt.
459 kr
CE-märkt enligt EN-71
Rekommenderad ålder:
  • 1 år
  • 2 år
Ej i lager
SKU
HB2297

Lekande lätt på nätet sedan 2005!

Blocken mäter ca 4 cm, och är gjorda av trä och akryl - vissa har en foliebeläggning. Kan kombineras med andra byggset från Haba. Från 1+ år. Tillverkat i Tyskland för Haba.
Mer information:
CE-märkningCE-märkt enligt EN-71

"Inventive playthings for inquisitive minds" - Haba är ett tyskt företag som tillverkar leksaker av högsta kvalité. Haba har allt från byggklossar och bitringar för de minsta till byggsatser och uteleksaker för barn från 8 år. Deras pedagogiska spel är väl genomtänkta, dockorna är underbart fina. De har även fina barnmöbler, mattor och inredningsdetaljer som förstås kan tas in på beställning. Haba satsar hårt på säkerhet i design och tillverkning och de flesta av deras träleksaker tillverkas i Tyskland