Fingerfärg i tub (6 st, från Djeco)

Att måla med fingerfärg är en rolig och kreativ stund som passar perfekt för de mindre konstnärerna. Detta paket med 6 stycken härliga fingerfärger från Djeco erbjuder härligt starka färger i grönt, gult, rött, blått, orange och limegrön. Låt ditt barn skapa vackra konstverk att hänga upp hemma på väggen och spara dom som ett minne för livet. Rekommenderad från 2 år.
199 kr
CE-märkt enligt EN-71 Ej lämplig för barn under 3 år
Rekommenderad ålder:
  • 2 år
  • 3 år
  • 4 år
I Lager
SKU
DJ08860
Härliga fingerfärger i 6 olika starka färger, rött, blått, orange, gult, limegrönt och grönt. Färgerna kommer i 6 olika tuber och trycks enkelt ut på färgpaletten som kommer med i det fina paketet. Tuberna innehåller 6 x 75ml giftfri färg. Från 2 år, från Djeco.
Mer information:
CE-märkningCE-märkt enligt EN-71
Ej under 3Ej lämplig för barn under 3 år

Djeco är ett franskt företag som startade 1954 när grundaren, mamma till den nuvarande VDn, utvecklade lärorika leksaker med betoningen läggs samtidigt på grafiska design och detaljer - alltifrån leksaken till förpackningen den kommer i. Detta gäller alla leksaker, från pussel och nattlampor till gnuggisar. Kvaliteten på leksakerna och materialet är mycket hög, något som bidrar till både en rolig lek såväl som en kreativ upplevelse. Välj din favorit här nedan - vi utför snabba leveranser.